כוויה בסנטר העליון לתינוק

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

19/06/2016 | 14:17 | מאת: ברק

שלום רב דרורה, על הסנטר העליון (קצת מתחת לפה) של בני התינוק בן שנה וחצי נשפך לפני חודש תה רותח. המקום היה אדום מאוד, והיו בו 2 שלפוחיות. הוא טופל בהתחלה בחבישה יחד עם ברן קר ולאחר כשבוע רק על ידי מריחת קרם לחות שהרופאה נתנה, ועד היום. אין ספק שלאחר שבוע ראינו החלמה משמעותית, אך מאז ועד היום יש לו שם כתמים אדומים שנשארים סטטים ואינם מראים סימני החלמה. עבר חודש, האם הכתמים האלה יעלמו? מה ניתן לעשות לזירוז ההחלמה? בתודה - ברק

שלום ברק, במקרה שתארת הזמן יעשה את שלו והכתמים האדומים יתבהרו . עליך להקפיד לא לחשוף את הכתמים לשמש , השתמשי במקדמי הגנה המתאימים לתינוק + כובע. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק