צלקות קלואידיות בכתפיים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

15/03/2016 | 11:10 | מאת: מיטל

שלום. יש לי שתי צלקות קלואידיות בכתפיים ורופאת עור הפנתה אותי למרפאת קלואידים. אשמל לקבל המלצות על רופאים שמתמחים בתחום זה ולשמוע על הטיפולים שניתן לעשות כי היא המליצה לי רק על זריקות סטרואידים. מה הכי מומלץ לעשות.תודה

שלום מיטל , כדאי לשלב ביחד עם הזריקות המוצעות גם שימוש ביריעות סיליקון ולחץ מקומי , כדי להשלים את הטיפול המוצע עלייך לפנות גם למרפאה בעיסוק המטפלת בצלקות . בברכה דרורה.

19/05/2016 | 09:30 | מאת: מיטל

פניתי למרפאה בעיסוק המטפלת בצלקות ובייעוץ עם הרופא המליץ רק על זריקות סטרואידים, המליץ על טיפול שחוזר על עצמו מספר פעמים בהפרש של כמה שבועות. הייתי רוצה לדעת אם יש תופעות לוואי בגין קבלת הזריקות והאם ניתן ליטול כדורי הרזיה טבעיים באותו הזמן של קבלת הזריקות?

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק