צלקת קלואידית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

02/01/2015 | 16:29 | מאת: דנה

לפני כשנה עשיתי ניתוח להורדת כתם לידה בגב באיזור ליד בית השחי כתוצאה מכך נהייתה לי צלקת קלואידית.. ברצוני לעשות בעתיד ניתוח אף בשיטה הסגורה.. האם יש סכנה שצלקת קלואידית יכולה להתפתח לי באף?

שלום שרונה . בד"כ ניתוחי אף נעשים בתוך רירית האף ואין פגיעה בעור החיצוני , כך שלא תתפתח לך צלקת כאשר העור הוא שלם . במידה והמנתח ירחיב את הניתוח ויפגע גם בעור החיצוני בהחלט יכולה להתפתח צלקת אבל לא קלואידית, אנא התייעצי עם המנתח שלך . בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק