צלקת אדומה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

13/07/2014 | 22:08 | מאת: שיפרה

מה אפשר לעשות עם צלקת מהסרה של נקודת חן (לאחר חמישה חודשים) שעדיין מאוד אדומה והמצב לא משתפר? יש לציין שהיא שקועה מעט..ולא לא מדברת על הפיתרון של לחכות שנה ולראות מה קורה, היא נמצאת באמצע הפנים והדבר מפריע לי מאוד, אפילו אם יש שיטות להפחתת האודם.

שלום שפרה, אם זה כל כך מפריע לך , תפני לייעוץ לפלסטיקאי או לרופא עור שיש לו לייזר צבע הבהקי. סוג הלייזר הזה יכול להפחית אדמומית. בכל אופן השתדלי להימנע מלחשוף את הצלקת לשמש. השתמשי בהרבה מקדמי הגנה ומייקאפ או אפילו קונסילר גם בצל. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק