עזרה..

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

13/07/2014 | 18:56 | מאת: שני

יש לי צלקת מהסרת נקודת חן בצריבה..עברו ארבעה חודשים, הצלקת עדיין אדומה ומעט שקועה אך מאוד מפריעה לי ואני מפחדת שגם הזמן לא יעשה את שלו ברמה שהיא לא תפריע לי. האם בשלב כזה מומלץ לטפל בצלקת לשיפורה( האודם ולשפר את השקע)? האם באמת יכול להיראות שינוי משמעותי צלקת מטיפול בה? ומה הדרכים המומלצות לכך. איך יודעים בכלל לאיזו מרפאה לפנות? אני מפחדת ללקחת למקום שלא יטפל לי בצלקת כראוי ורק יעשה נזק במקום לשפר, איך אני יכולה למצוא מקום שבאמת ידע לטפל לי בצלקת, אני ממש סובלת מהצלקת וחוששת להגיע למקום שבמקום לשפרה רק יחמירה..

שלום שני, במקרים כמו שלך אין הרבה מה לעשות , הזמן יעשה את שלו . כדאי שתמנעי מלחשוף את הצלקת לשמש. השתמשי במקדמי הגנה + מייקאפ גם בצל. אם עוד כמה חודשים עדיין זה יפריע לך תפני לפלסטיקאי לייעוץ. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק