צלקת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

26/06/2014 | 13:18 | מאת: חן

הסרתי לפני כשלושה חודשים נקודת חן מהפנים בשיטת הצריבה..כרגע יש לי צלקת מעט שקועה(לא עמוקה אבל עם מעט שקע) ואדומה..מה הטיפול המומלץ ביותר לצלקת כזאת? מבין גלי רדיו\ לייזר וכו כי הצלקת מאוד מפריעה לי ואני מחפשת פיתרון.

שלום חן, בשלב זה הטיפול המומלץ הוא להמנע מלחשוף את הצלקת לשמש, כדאי שתשתמשי במקדם הגנה עם מייקאפ ככל הניתן. הזמן יעשה את שלו והצלקת אמורה להשתפר ולהתבהר , בקשר לזה שהיא שקועה- יש מילוי טבעי עם הזמן. התהליך עשוי לארוך כמה חודשים. בכל אופן, אני מניחה,שתמיד תוכלי לחזור לרופא שצרב את נקודת החן ולהתייעץ אתו. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק