שתי צלקות באיזור הפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

03/05/2014 | 20:59 | מאת: דורון

שלום, יש לי שתי צלקות על הפנים שממש ציקות לי, 1. עור שקוע בין הגבות (עור לא מתחבר) בקיצור פנס (חחח) לפני כחודש וחצי. 2. היה לי חור ממש עמוק בפנים מפגיעה של ברזל חד, כדי לעצור את הדימום השתמשתי באלכוהל ואחר כך ביודיפלור תמיסה, עומק לדעתי כסנטימטר ולא כל כך רחב, הפצע כמעט החלים לגמרי נראה קצת ורדרד אך מסביב לפצע יש לי כתם חום ובכלל לא נפגעתי מסביב לפצע לדעתי יכול להיות בגלל האלכוהל או דם קרוש, וזה נורא מציק לי יוצר מהצלקת עצמה שנארת פחות גרוע והצלקת הזאת קרתה לפני כ 4 וחצי חודשים הלכתי לרופא לפני כ שובעיים וחצי והוא נתן לי משחה בשם תריאולון, הרופא עור אומר שיש בזה סטרואידים ואמור לעזור ובמידה ולא לחזוא אלין אחרי חודש, כמו שציינתי עברו שבועיים וחצי ואין שיניוי משמעויתי בשתי הצלקות מה עושים ? אני רוצה טיפול יותר מסיבי מאשר משחה, אחרי דיפדוף באינטרנט לדעתי לגבי "הפנס" אני חושב מתאים מילוי בסיליקון קבוע ולגבי העור המוכהה הזרקת סטוראדים או אחד מהפילינג אבל פניתי אליכם כי אתם המומחים ולא אני שמחפש שתי שניות בגוגל

שלום דורון, במקרה שלך כדאי שתפנה לרופא פלסטיקאי או לרופא עור. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק