צלקות - עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

23/01/2014 | 16:02 | מאת: יוגב

שלום יש לי צלקות אדומות ושטוחות. מהו הטיפול היעיל ביותר עבור צלקות אדומות ושטוחות? יש לי גם צלקת היפרטרופית קטנה (מוגבהת ושפירית). מהו הטיפול הטוב ביותר עבור צלקת מסוג זה? כל הצלקות חדשות יחסית, לפני 4 חודשים והן נוצרו כתוצאה מהסרת נקודות חן באמצעות תמיסה כימית. אודה לתשובה

שלום יוגב, לצלקות השטוחות והאדומות : הזמן יעשה את שלו, נסה למנוע חשיפה לשמש. מרח על זה מקדמי הגנה. לצלקת ההיפרטרופית : כדי לשלב עיסוי מקומי+ שימוש ביריעת סיליקון המותאמת לצלקות , לרכישה ואופן השימוש - כדאי שתתיעץ עם מרפאה בעיסוק העובדת בתחום לטיפול יותר ממוקד. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק