צלקות קלואידים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

01/12/2013 | 18:13 | מאת: רחל

בס"ד שלום רב, יש לי צלקות מעובות שממשיכות להגליד כבר 5 שנים לאחר ניתוח. ניסיתי טיפול עם פסי סליקון וזה לא עזר,רק יצר יותר תגובה אלרגית וגירוי.זריקות סטרואידים ממש כואב מידי כי המקום מתחת לבלוטת התריס וזה מאוד רגיש. האם טיפול בלחץ על המקום יכול להתאים לי? או טיפול בלהקפיא את המקום ואז להשתמש בזריקת סטרואידים? אשמח לשמוע את דעתך,כי אני לא מוצאת פתרון וזה אדמומי ומגרד ודוקר ונראה מאוד לא אסטטי. תודה רבה וכל טוב

שלום רחל, מנסיוני הטיפול היעיל ביותר בקלואידים ובצלקות היפרטרופיות עקשניות הוא טיפול משולב , כלומר במקביל יש להשתמש בלחץ + סיליקון + זריקות סטרואידים ולפעמים גם בלייזר להורדת אדמימות (במידה ונשארת). משך הטיפול הוא כשנה וחצי ויש מקרים שזה אורך כשנתיים וחצי. במידה ומקפידים על אופן הטיפול והרצף - התוצאות נפלאות בברכה דרורה.

11/12/2013 | 22:50 | מאת: רחל

בס"ד שלום רב, תודה רבה על התשובה,ראיתי את הפרסום באתר של הג'ל "קלו קוט",האם זה יכול לעזור לי? זריקות זה בלתי אפשרי כי ניסיתי וזה כאבי תופת,לכן אין לי הרבה אפשרויות.... מה דעתך על הקפאת המקום,האם זה יעזור לי לא להרגיש את כאב הזריקה? תודה רבה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק