עיסוי צלקת לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

25/07/2013 | 23:06 | מאת: מירב

שלום דרורה, אני חודש וחצי לאחר ניתוח קיסרי שלישי, מעולם לא שמעתי על עיסוי הצלקת הקיסרית עד כה. הבנתי שזה יעיל למניעת הידבקויות ובכלל בריא יותר. מה את אומרת? שמעת על זה? היכן אוכל לקבל יותר מידע בנידון? תודה רבה!

שלום מירב, מנסיוני עיסוי צלקות מאד מקדם רכוך והשטחת הצלקת . במקרה שלך היות וזה חתך כירורגי, עיסוי בשלב מוקדם עלול לפגוע בתפרים ולהרחיב את הצלקת . ע"כ כדאי שתתיעצי עם רופא נשים שניתח אותך באיזה שלב כדאי לעסות את הצלקת . במידה ומתפתחת לך צלקת אדומה ובולטת כדאי שתפני לטיפול אצל מרפאה בעיסוק המטפלת בצלקות. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק