קעקוע על צלקת קלואידית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

18/07/2013 | 08:17 | מאת: שרון

בוקר טוב, לפני כשמונה שנים הסרתי נקודת חן מהכתף, בזמנו די זלזלתי בהחלמה של הפצע והוא נפתח מחדש מספר פעמים עד שנסגר, התפתחה צלקת קלואידית בצורת כפתור- עגול ונפוח מלווה בגירוד קל. טיפלתי בה ע"י הזרקת קורטיזון כ- 3 פעמים למיטב זכרוני על מנת לשטח אותה ומאז היא היא יציבה. הצלקת כבר שנים לא משנה צורה או צבע רציתי לדעת אם קעקוע על הצלקת הוא משהו שאני יכולה לשקול על מנת להסתיר את הצלקת? הסרתי נקודות גם ברגל שם לא התפתח קלואיד, ועוד שתיים בגב עם צלקות מאוד קטנות אך טיפה נפוחוח שאני חושבת שניתן לקשר שוב לעניין של פתיחת הפצעים מספר פעמים.. אשמח לתשובה שרון

שלום שרון, שים לב שקעקוע על הצלקת יכול לפצוע אותה בעיקר אם הצלקת בעלת נפח. במקרה כזה עלולה לחול שוב השנות של צלקת בעייתית. כדאי שתפנה לפלסטיקאי שיעריך את מצב הצלקת וייעץ לך אם במקרה שלך אפשר לעשות קעקוע.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק