צלקת קלואידית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/05/2013 | 15:31 | מאת: לימור

תודה רבה על התשובה. עדיין לא התחלתי טיפול אצל אף אחד. שאלתי היא האם להתחיל בטיפול השין שזה זריקת סטרואידים+לייזר+עגילי לחץ?או יש לעבור לשיטה של פרופ' הר-שי שזה הזרקת חנקן נוזלי לצלקת ?

שלום שוב, בקשר להזרקת חנקן נוזלי - כדאי שתתייעצי עם פרופ' הר שי. לא אוכל לייעץ לך בקשר לטיפול זה כיון שלא ראיתי מספיק מקרים שעברו טיפול כזה, וכמובן אם חלה השנות אח"כ או לא. בקשר לטיפול האחר , נמצאים בטיפולי מס' מקרים עם בעייה כמו שלך. ומה שאכן עבד- קודם כריתה כירורגית של הקלואיד; מייד שימוש בסיליקון + עגיל לחץ+ עיסויים מקומיים.אבל גם כאן יש לפנות למטפלת המיומנת בסוג זה של טיפול. ושוב כפי שנאמר לך - קשה להבטיח אי השנות. בהצלחה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק