מה עושים עם הגירוד

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

27/03/2010 | 13:59 | מאת: קלואידית

אני כבר 10 שנים עם צלקות קלואיד בבית החזה ובגב עליון. ניסיתי המון טיפולים מיריעות סילקון ועד הקפאה בחנקן. הצלקות גדולות עם השנים ומגרדות בטירוף. כבר השלמתי עם המצב שאין עוד מה לעשות. האם יש לך פתרון כלשהו שיעזור לי להתמודד עם הגירוד הבלתי נסבל? כי נראה לי שאם אני מגרדת זה מגדיל אותם.

שלום, אשמח אם תפרטי את הרקע לצלקות..., במידה והרקע הוא אקנה , כדאי שתטפלי קודם באקנה ואח"כ בצלקות. צלקות באיזורים אלו הינן עקשניות מאד ויש לטפל בהן זמן ממושך (כשנתיים) באופן המשלב במקביל כמה סוגי טיפול - לחץ מקומי, עיסוי, מתן זריקות סטרואידים ועוד. רצוי וכדאי שתפני לטיפול למרפאה בעיסוק מומחית בתחום. שיפור במצב הצלקות, יוריד באופן ניכר את הגרד.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק