האם יש מה לעשות עם

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

04/02/2013 | 13:38 | מאת: לירון

צלקת בולטת בצוואר?

שלום לירון, בהחלט ניתן לטפל בצלקת , הטיפול ישלב - סיליקון + לחץ מקומי ובמידת הצורך זריקות סטרואידים לצלקת. כדאי שתפני לטיפול אצל מרפאה בעיסוק העוסקת בנושא. בברכה דרורה.

10/02/2013 | 18:22 | מאת: לירון

אבל זה בצוואר על הקנה, וזה דק, פשוט רואים את זה ובפרט את הכניסה/יציאה, ומי שמזכירה לי תמיד ורק אומרת 'אני זוכרת' כשאני מתחילה להגיד לה משהו, עושה לי פוסט טראומה, והיא היתה חברה מאוד טובה שלי לפני שנפצעתי,שזה היה מזמן, ורשמית היא גם היום חברה מאוד טובה. היא לא קולטת פשוט.אמא שלי גם עושה לי פוסט טראומה והפסיכולוגים שהיא נתנה לי בהנחיית הפסיכולוגית מלוינשטיין, בלי לעבור במשרד של קופת חולים ובלי לתת לי ריפוי בעיסוק או פיזיותרפיה, גם עשו לי פוסט טראומה, והמורים הפרטיים שיקמו אותי בדרך איטית ומייסרת, כי זה מה שהפסיכולוגית ההיא אמרה לאמא שלי.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק