צלקת שהאדימה והחלה להפריש

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

12/09/2012 | 20:20 | מאת: דפנה

צלקת מכוויה כימית שנסגרה נחבשת עכשיו בסיליקון. מאתמול כאבים במקום. היום שהורדתי את הסיליקון המקום יותר אדום ויש ממש מעט לבן. בשאר הצלקות זה לא כך. זה גם מגרד ומעקצץ. האם זו החמרה? מה לעשות?

שלום דפנה, השימוש בסיליקון חייב להעשות בהדרגה ועל צלקת סגורה ונקייה משומנים. להתחיל כשעה וכל יום להוסיף שעה עד לשימוש של כ-23 שעות ביממה. במקרה של רגישות , פריחה או פצע שטחי, הפרשה וכו' - אין להניח את יריעת הסיליקון על הצלקת. עליך להמתין עד ריפוי מלא של המקום. כולל ריפוי הרגישות המקומית ורק אח"כ להשתמש שוב בסיליקון . במידה ואת רגישה לסיליקון שקיבלת, ישנם סוגים נוספים ושונים של סיליקון. עליך להתייעץ עם המרפאה בעיסוק המטפלת שלך, כדי לשנות את סוג הסיליקון. בהצלחה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק