צלקת באורך כ6 ס:מ בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

24/05/2012 | 16:28 | מאת: מריאנה

שלום אני בת 27 , 3 שבועות לאחר תאונת אופניים.נפלתי עם הפנים ונגרם חתך עמוק בפנים באורך 6 ס"מ.החתך נתפר,את התפרים הורידו לפני כשבועיים.הייתי רוצה לדעת,האם ניתן להשתמש במייקאפ כבר מעכשיו או שכדי לחכות.והאם כדי לעשות טיפולים נוספים חוץ ממריחת ג'ל קלוקוט שהומלץ לי ע"י רופא פלסטיקאי.

שלום מריאנה, במידה והחתך סגור לגמרי, ללא הפרשה וגלדים - בהחלט ניתן ורצוי להשתמש במייקאפ + מקדם הגנה. לגבי טיפולים אחרים - יש צורך לראות מה מצב הצלקת כדי להחליט. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק