קלואיד והסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/03/2012 | 01:54 | מאת: שגיא

שלום דרורה יש לי צלקת קלואידית על החזה שהתפתחה לאחר אבעבועות רוח בגיל 5, וצלקת נוספת על הגב כתוצאה מניתוח קטן להוצאת ציסטת שומן (ליפומה). שתיהן די קטנות כ 1 על 2 ס"מ. הבעיה שאני די שעיר באיזורים אלה ואני מעוניין להסיר שיער בלייזר. בחלק מהמכונים שפניתי אליהם אמרו שאין בעיה ובחלקם לא הסכימו לטפל בי. שאלתי אלייך היא אם יש סכנה לנזק בצלקות הקיימות או ליצירת צלקות חדשות כתוצאה מקרן הלייזר שעלולה לגרום לכוייה בעור. עשיתי טסט והכל היה בסדר. מה דעתך? בנוסף, איך אפשר להגיע אלייך לייעוץ באופן כללי? יש מס' טלפון או מייל? אשמח לתשובה, בתודה מראש שגיא [email protected] אם אפשר לקבל תשובה זה המייל שלי שוב תודה רבה.

שלום שגיא. הבעייה שדי קשה לטפל בצלקות באיזור החזה , וקשה עוד יותר להבטיח מראש שלא תפתח צלקות היפרטרופיות במידה ותגרם לך כוויה כתוצאה מטיפול בלייזר. לשקולך... במידה ואתה מבקש ייעוץ, עליה לשלוח לריפוי בעיסוק בבלינסון הפניה מרופא פלסטיקאי לטיפול בצלקות . טל/פקס - 039377765 בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק