האם יש פיתרון גם לצלקות קלואידיות "ותיקות"

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

13/05/2010 | 21:13 | מאת: אילנה

לי יש צלקות בבית החזה (לא עברתי שום ניתוח) יותר מ-10 שנים.. עם הזמן הם הולכות ומתבהרות, לעומת זאת גדלו עוד קלואידים בזרועות, בגב , ויש לי אחד מאוד בולט על הכתף. מניסיוני האישי, זריקות סטרואידים אינן עוזרות כמעט.. וגם יריעות סיליקון. שמעתי שלייזר יכול לעזור, האם נכון הוא הדבר? דיברת על שימון המקום, באיזה שמן יש להשתמש. אודה לך על תשובתך

שלום אילנה, הטיפול היעיל ביותר לצלקות קלואידיות ותיקות הוא טיפול משולב בו זמנית של לחץ מקומי, סיליקון , עיסוי עמוק, זריקות סטרואידים ואפשר גם לייזר. הטיפול צריך להיות אינטנסיבי עד שנתיים . כדאי שאת הטיפול תוביל מרפאה בעיסוק מומחית בתחום כדי להדריכך מתי וכמה....ותאמיני לי יש תוצאות... בקשר לשמן - רצוי שמנים טבעיים, אפשר שמן זית. מקווה שנתתי לך קו מחשבה. תודה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק