מה הבדיקה שמבצע הרופא כדי לדעת אם יש קרום בתולין?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

03/05/2010 | 17:46 | מאת: אורית

שלום, אני חושבת שנקרע לי הקרום אבל אני רוצה להיות בטוחה, מה הבדיקה שרופא נשים מבצע כדי לדעת האם הקרום נקרע או לא? האם מדובר בבדיקה פולשנית? אולטרסאונד פנימי או חיצוני? תודה.

03/05/2010 | 19:53 | מאת: פלמונית

כי זה ממש החדרה של מעין מקל עבה, ואחרי החדרה כזו האישה כבר לא בתולה. ובאולטראסאונד חיצוני לא נראה לי שרואים, אבל זו שאלה טובה :)

03/05/2010 | 20:43 | מאת: רוני

הבדיקה אינה פולשנית אלא רק ויזואלית !!! קרום הבתולים נמצא קרוב לפתח הנרתיק...

לא מדובר בבדיקה פולשנית אלא הסתכלות באמצעות מיקרוסקופ[קולפוסקופ]

מנהל פורום קרום הבתולין