ניתוח

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

22/08/2013 | 00:32 | מאת: לאה

שלום..אני בת 25 ובמקרה שאתחתן אני אמורה לעבור ניתור לשחזור הביתולין האם עושים בקןפות חולים?או רק באופןפרטי?שאלה שניה האם יש טעם לעשות במקרה שלי שיש לי הרפס גניטלי כי ממילא בעלי לעתיד יגלה אם אדביק אותו.מה ניתן לעשות בסיטואציה כזו??!. איך ניתן להסתיר עובדה כואבת זו??

האם עושים בקןפות חולים?= למיטב ידיעתי - לא האם יש טעם לעשות במקרה שלי שיש לי הרפס גניטלי= לא קשור ויכולת להדבק גם בהיותך תינוקת מנשיקות תמימות שם.

22/08/2013 | 19:17 | מאת: לאה

הכוונה שלי נדבקתי מחבר שלי מהרפס גניטלי,וזה מועבר רק דרך יחסי מין (זה לא הרפס בשפתיים),הסיכויים גדולים שאני אדביק את בעלי לעתיד,ואז הוא כן יגלה ויבין שכן קיימתי יחסים לפניו,אז השאלה איך מסתירים מחלת מין זו??

מנהל פורום קרום הבתולין