מודאג

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

29/11/2012 | 17:42 | מאת: ליאור

שלום לפני כמה חודשים קיימתי עם אשתי יחסי מין(לא בפעם הראשונה) זה היה מאוד אגרסיבי מצידי שגרמתי לה לדמם רב. אני נורא מודאג מהעניין. יש לציין כי היא רזה וצרה. 1. האם יכול להיות שאיבר מין שלי פגע לה ברחם?? 2. איזה בדיקות עליה לעבור לראות שהכל בסדר? יש לציין כי אנחנו בשלבי כניסה להריון היא עברה בלי קשר צילום רחם שיצא תקין.

1. האם יכול להיות שאיבר מין שלי פגע לה ברחם??=נדיר אבל זה כבר קרה בעבר 2. איזה בדיקות עליה לעבור לראות שהכל בסדר?=לגשת לגניקולוג שלה.

מנהל פורום קרום הבתולין