קרום בתולין שלא יקרע-האמנם?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/10/2011 | 18:15 | מאת: עדי

אני נשואה טריה ומאובחנת בוגיניסמוס ווסטיבוליטיס ומטופלת טיפול מיני.ניסינו ומנסים לקיים יחסים אך השער נעול.. גניקולוג ותיק שבדק אותי השבוע אומר שהקרום בכלל לא נקרע עדיין-ואולי זה חלק מהסיבה לוגיניסמוס,ובכל אופן-כך נולדתי וכך אשאר-הקרום לא יקרע,אלא יתרחב בעזרת אימון עם המאמנים -המרחיבים. האמנם? יכול להיות מצב שהפתח של הנרתיק-הקרום, לא מצליח להקרע אבל מתרחב ,עד כדי חור שיראה וירגיש בחדירה כמו חור "קרוע"? למה לא מצליח להקרע לי?

אם קרום בתולין סגור וזו הסיבה לבעייתך אזי ניתן לפתוח קרום זה בשיטה פשוטה.

מנהל פורום קרום הבתולין