שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

13/06/2011 | 14:24 | מאת: מלי

אני חבר שלי קיימנו יחסי מין איך לא הייתה חדירה מלאה ., הוא לא שפך זרע לבפנים הוא הוציא 2 דקות לפני לא ירד לי דם ולא כאב יש סיכוי שאני בהריון ? אני חוששת כי המחזור האחרון שלי נמשך רק 3 ימים שלא כרגיל בדרך כלל הוא נמשך 4-5 . אשמח לקבל תשובה מהירה .

14/06/2011 | 08:29 | מאת: רוני

בנוזל הסיכוך המופרש מהפין בשעת ריגוש מיני וזאת על מנת להקל את החדירה מכיל גם תאי זרע שעלולים לגרום להריון תלוי בימי הביוץ ובטיב הזרעונים כל מגע לא מוגן עלול לחשוף אותך להריון לא רצוי או למחלות כדאי שתגשי להתאמת אמצעי מניעה בדחיפות

סיכוי קטן.

מנהל פורום קרום הבתולין