קריעת קרום הבתולים עם צעצועי מין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/09/2018 | 09:26 | מאת: אנונימית

אני ובת הזוג שלי מקיימות יחסים עם סטראפון כבר מס חודשים.(לא קיימתי יחסים עם גברים מעולם).באחת הפעמים כשקמתי בבוקר ראיתי דם......בעצם כל השנים נמנעתי מללכת לגניקולוגים כי בעבר היו טוענים כי לא ניתן לעשות לי בדיקה כיוןן שיש קרום..בסופו של דבר .היתי אצל גניקולוגית.והיא עשתה לי בדיקה גניקולוגית בלי בעייה .כולל בדיקת פאפ. השאלה שלי .האם זה אומר שאין קרום בתולין בגלל הסקס עם הסטראפון?

לא. זה לא אומר את זה.

24/09/2018 | 19:05 | מאת: אנונימית

אבל רשמתי שבדקו אותי אחרי שמעולם לא נבדקתי בעצם אצל גניקולוגים( בגלל שבעבר היו אומרים לי שאין אפשרות לבדוק בחורה בתולה).אז איך כן עכשיו הסכימה רופאה לבדוק אותי וגנילית ؟

מנהל פורום קרום הבתולין