קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

06/03/2017 | 14:34 | מאת: סתם אחת.

היי.אני בת 19 וקיימתי יחסי מין עם בן זוגי בפעם הראשונה לשנינו. הכניסה היתה מלאה ומלווה בכאב מצד שנינו. לא ירד לי דם.ולא השתמשנו בקונדום.הוא גמר בתוכי.הדבר נעשה כמה וכמה פעמים באותו יום. כמה שאלות שאשמח מאוד שתענו לי: 1. האם בטוח שנקרע לי קרום הבתולין? 2. מה הסיכויים שנכנסתי להריון? 3. האם ירידת דם במהלך הפעם הראשונה מחייב את קריעת הבתולין?

1. האם בטוח שנקרע לי קרום הבתולין?= סביר 2. מה הסיכויים שנכנסתי להריון? = תוכלי לעשות בדיקת הריון 3. האם ירידת דם במהלך הפעם הראשונה מחייב את קריעת הבתולין?= סביר

מנהל פורום קרום הבתולין