אולטרסאונד וגינלי לבתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/03/2016 | 13:18 | מאת: ענבר

שלום רב, אני ענבר בת 15, בעקבות תסמינים שתיארתי לגניקולוג הוא חושב שיש לי אנדומטריוזיס והפנה ואותי למרכז טיפול באנדומטריוזיס בשיבא כאשר קבעתי תור אמרו כי אעבור בדיקת גניקולוג ובדיקת אולטרסאונד וגינלי. שאלתי היא: האם עושים אולטרסאונד וגינלי לבתולה במקרה זה? האם זה יכאב? האם זה יגרום לקריעת קרום הבתולין? לא אכפת לי מהימצאות קרום הבתולין אך אני רוצה להיות "מוכנה נפשית" למקרה זה. כמו כן, קראתי באינטרנט שאסור לשטוף את איבר המין בסבון אינטימי לפני בדיקת גניקולוג, האם זה נכון? תודה רבה, ענבר

אחרי שהרופא יבדוק אותך הוא ישתף אותך בממצאיו ויחד תחליטו איזו בדיקה יעשה. אפשר לשטוף בסבון אינטימי.

מנהל פורום קרום הבתולין