ייעוץ מורכב

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

09/05/2010 | 21:18 | מאת: אלונה

שלום לדוקטור, אני בת 26 וחצי מעולם לא קיימתי יחסי מין ואינני יודעת אפילו איך מתנשקים עם בחור, מביך ביותר לאחת בגילי (אפילו להתנשק אינני יודעת!!!) אני חילונית גמורה מדליקה אש בשבת, רואה טלוויזיה, אוכלת לא כשר כלומר חלב ובשר ביחד אך הערכים הפנימים שלי הם דתיים בצררה מסוימת. כשהייתי בתיכון נהגתי לעשות לעצמי שטויות, הכנסתי חפצים מסוימים בפנים ולא סיפרתי אפילו לאמי אך מעולם לא התקרבתי לבן וגם היום אני לא מתקרבת לגברים עד... לאחרונה :) הכרתי שני בחורים שהם שייכים לדור הישן. ואמרתי להם שאני בתולה ולא אתן עד ליל הכלולות. לפעמים מקבלים את זה ולפעמים לא. אך אני בשלי. המחזור שלי לא היה ועדיין לא סדיר בכלל לאורך כל חיי. לפעמים בתחילת החודש ולפעמים באמצע החודש ולפעמים בסוף החודש. כעת, חשבתי שכדאי שאבדוק שאני באמת בתולה והכל בסדר, חזרתי מרופאת נשים היא אמרה לי שהיא לא רואה כלום, כלומר הגבר יכול להכניס בקלות את זה ולא ייקרע לי ולא ירד לי דם ולא כלום. ואני מאוד מופתעת איך ייתכן דבר כזה?!? ואז הבנתי, החפצים שהכנסתי בתיכון.... האם אפשר באמת לשחזר את קרום הבתולין? וכעת אני פונה לשאלה שקשורה לעתיד הורוד שלי. נגיד ואני מתחתנת עם אחד הבחורים. איך אני יכולה להתחתן כהלכה אם אינני יכולה לקבוע תאריך לחתונה בגלל המחזור, ומתי כדאי לשחזר את קרום הבתולין? האם כדאי כבר עכשו או שאולי כדאי לחכות עם זה ובינתיים להכין את הקרקע לשיחזור הבתולין ברגע האמת? ועוד שאלה עם השיחזור. האם זה יכול להיפגע בעקבות המחזור החודשי? כל הרבה שאלות וכל כך הרבה בלאגן בחיי בגלל זה! :( אשמח לכל ייעוץ אפשרי

09/05/2010 | 21:21 | מאת: אלונה

סליחה

14/05/2010 | 07:43 | מאת: שמוליק

אלונה, כגבר אני יכול לומר שלדעתי אין צורך שתשחזרי את קרום הבתולין, באם המיועד ירגיש אהבה כלפייך הוא יקבל אותך כמו שאת. מספיק שאת שלמה עם עצמך ויודעת את האמת. מזל טוב

האם אפשר באמת לשחזר את קרום הבתולין? ^^כן איך אני יכולה להתחתן כהלכה אם אינני יכולה לקבוע תאריך לחתונה בגלל המחזור, ומתי כדאי לשחזר את קרום הבתולין? ^^אני עושה שחזור לתמיד זאת אומרת באותם מקרים שלא נקבע תאריך נישואין. האם זה יכול להיפגע בעקבות המחזור החודשי? ^^לא

מנהל פורום קרום הבתולין