להנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/08/2002 | 15:18 | מאת: שלומית

מהתרשמות ראשונית עם פורום זה אני מאוכזבת נורא. ציפיתי לשאול שאלה מקצועית את ד"ר עמי אבני (ששמו מופיע עם לחיצה על פורום פסיכאטריה) ובמקום זה מופיע ד"ר פלד, שלפי מה שאני קוראת אולי הוא בכלל מתחזה. אז מישהו מהנהלת האתר מוכן לעשות פה סדר ? כאמור מדובר בנושא מאד רגיש והפונים אליו מבקשים לקבל עזרה. יש לציין שפורום אחר באתר זה שאליו נכנסתי ושאלתי שאלה מנוהל בצורה מקצועית ועניינית כאשר כל פונה מקבל תשובה זריזה ומהימנה. לתשומת לבכם.

21/08/2002 | 15:09 | מאת:

אני כעט מנהל את הפורום הניהול נעשה בהתנדבות אני עושה את מיטב יכולתי על חשבון זמני הפרטי אני מנהל מחלקה בבית חולים גדול אני גם מרצה בטכניון וחוקר מוח אני גם מקבל באופן פרטי. אנשים במעמדי בד"כ מאד עסוקים הרופאים הקודמים הפסיקו לנהל את הפורום הזה יתכן מאילוצים של זמן אשמח עם עוד פסיכיאטרים יצטרפו ויעזרו לענות לפונים אבקש סבלנות ולהתחשב ביכולתי המוגבלת לענות

21/08/2002 | 16:44 | מאת: טלי

שלום לך דר פלד הנכבד כמנהל פורום הייתי מצפה ממך להתייחס לכל השאלות . ואני רואה כי על שאלות רבות אתה מעדיף לדלג מסיבה זו או אחרת. שאלתי היא על מינון התחלתי של סרוקסט, מהו. אודה על תשובתך בהקדם בברכה ובכבוד רב טלי