יש לי בעיה מטרידה שאני רוצה לשאול ממוחה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/08/2002 | 12:29 | מאת: בחור סובל מבעיה מטרידה

אני סובל במשך מספר שניםאם עליות וירידות בנושא. הבעיה היא כאשר אני נמצא אצל אנשים בבית ואני צרך ללכת לתת שתן , אני לא מצליח להשתין אני מרגיש מתח וחרדה. אני יכול לציין שאצלי בבית אין לי בעיות כאלה. המצב הזה גורם להמנע מלשהות יותא מדי זמן מחוץ לבית. כמו כן הכרתי מישהי במשך חודש ולא יכלתי לקיים איתה יחסי מין בגלל הבעיה הזאת. רק אצלי בבית הצלחתי. לכן נמנעתי לישון אצלה וגם כאשר הייתי אצלה הייתי סובל והיא חשבה שאני לא נמשך אליה. והיום אני לא בקשר איתה. אני רק רוצהלדעת מהי התופעה המוזרה הזאת. ואם אני לבד סובל ממנה. כמו אני מטפל בseroxat במשך שבועיים ואני לא מרגיש הטבה. הרופאה שלי אמרה לי שאני סובל מחרדה חברתית ורשמה לי את הכדור הזה.

21/08/2002 | 00:57 | מאת: גלית

כדור הסרוקסט מתחיל להשפיע משבועיים לשלושה שבועות ,אני בטוחה שהבעיה שלך תיפתר כשהכדור יתחיל להשפיע אני גם סבלתי מחרדה חברתית והכדור עשה פלאיםי האים אתה מטופל גם בשיחות ? השילוב של הסרוקסט ושל השיחות יעילים

21/08/2002 | 01:41 | מאת: סובל מבעיה מטרידה

לגלית את יכולה לתאר איך התרופה Seroxat עזרה לך משהו בסיגנון של לפני ואחרי וזאת עם לא קשה לך. אני לא מטופל בשיחות כי אין לי אמונה בשיחות. פעם לפני מספר שנים הייתי בשיחות עם פסיכולגית וזה לעזר לאורך זמן.

21/08/2002 | 14:53 | מאת:

הטיפול שקיבלת נראה מתאים גם האבחנה כנראה נכונה האם הסבירו לך כמה זמן עד להשפעה של התכשיר לפי הספרות המקצועית בין 2-6 שבועות עד שמרגישים שיפור פנה אלי לייעוץ נוסף ניתן לצור קשר בטלפון על ידי לחיצה על שמי בדף הפורום