תלישת שיער

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/08/2002 | 23:42 | מאת: אסתי

אני מבקשת מידע על תופעה זו. היכן אוכל למצא חומר כתוב בנושא זה (רצוי בעברית). מדובר בתופעה זו אצל ילדה בת שנתיים וחצי, ולאיזה תחום שייך הטיפול בתופעה זו? בתודה מראש אסתי

14/08/2002 | 20:10 | מאת:

פני לרופא ילדים

14/08/2002 | 20:50 | מאת: אסתי

לד"ר פלד שלום תודה עבור תשובתך המהירה. האם רופא הילדים מטפל בבעיה זו? או שהוא מפנה לגורם אחר. אני מעוניינת לדעת האם זה שייך לתחום הפסיכולוגיה או הפסיכיאטריה. אני בעצמי מתחום הטיפול, ורוצה לעזור לידידה, שדי חוששת מטיפול. בתודה מראש אסתי