שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/08/2002 | 15:18 | מאת: מאיה

שלום קוראים לי מאיה ואני בת 15 לא מזמן הפסיכולוגית שלי אבחנה שיש לי משהו בשם סכיזואקטיב אני לא יודעת מה המחלה הזאת אומרת ובמה היא שונה מסכיזופרניה אני מפחדת מזה ואני רוצה לדעת מה יקרה בהמשך תודה מאיה

13/08/2002 | 15:45 | מאת: דר' פלד

כל מונח מפוצץ בפסיכיאטריה או פסיכולוגיה ניתן להסביר למטופל במילים פשוטות (כולל מה זה אומר) אז תשאלי אותה שתסביר לך -- ואם היא לא מצליחה להסביר לך מה היא מתכוונת תחליפי מטפלת מהר פסיכולוגים לפעמים משתמשים במונחים באופן שרק הם יודעים למה הכוונה תעדכני אותי לגבי התשובה - זה מעניין אותי 052-844050