חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/08/2002 | 15:26 | מאת: שגית

לד"ר פלד אני בת 20 סובלת מבעיות רבות של חרדה:חרדה חברתית, חרדה כללית ודאגנות יתר.יש לי גם דיסטימיה(שאולי נובעת מהחרדות??) . לפעמים יש לי התקפי חרדה שמאופיינים במתקפה של מחשבות והרגשות שליליות ומעיקות מאוד, דפיקות לב מואצות , הרגשת נימול סביב הפה, כאבי בטן ורעידות קלות. אני סובלת מאוד מהחרדה. כחודש וחצי אני נוטלת ציפרמיל במינון 20 מ"ג ועכשיו התחלתי 30 מ"ג. שאלתי היא: האם ציפרמיל הוא המתאים ביותר למצבי? אולי עדיף סרוקסאט? או אפקסור? תודה.

10/08/2002 | 09:20 | מאת: NESS

כל הדברים שהזכרת,הם טובים לחרדה.לפי תאור ההתקף שלך-ההתקפים שלך די קלים(יכול להיות שקשה לך להאמין,אך אני מדברת מנסיון אישי שלי-חרדה יכולה לשתק לגמרי..) ולכן לדעתי יהיה לך ממש קל להיפטר מהם.

10/08/2002 | 19:35 | מאת: דר פלד

התאמה של טיפול תרופתי דורשת הערכה סימפטומטית סיסטמית ולכן מומלץ מעקב רפואי יעיל במשך התאמת התרופה. ליעוץ נוסף 052-844050