דיכאון חוזר???

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/08/2002 | 13:24 | מאת: טל

אימי לקתה בדיכאון שלאחר לידה לפני כ-26 שנים,והצליחה "לצאת" מזה לאחר כ- 11 שנים. כיום ,לאחר תופעות גיל המעבר,שבתקופה זו ציפתה למהפך בחייה,ופיצוי על כל השנים היפות,הכל טפח על פרצופה ובעקבות זה היא חוותה עלייה גדולה של התלהבות וכח לשנות,וכעת היא חווה מצב הפוך לחלוטין של ייאוש, חוסר חשק וחוסר תכלית. האם היא שוקעת שוב לדיכאון וכיצד ניתן להתייחס למצב זה???? האם עלינו לשגר אותה בדחיפות לאותו מוסד חשוך ואפל בשם "בריאות הנפש"?? מה עושים ? .? אודה לתגובתך בעניין.

05/08/2002 | 16:21 | מאת: בחורה

אני לא מבינה למה מגדירים טיפול בדיכאון כ"שיגור למוסד חשוך ואפל". זה ממש בזיון לאוכלוסייה הסובלת אם אתה מגדיר את זה כך. ייתכן והמצב נובע משינוי הורמונלי בגוף בעקבות גיל המעבר, וייתכן שזהו דיכאון לכל דבר. כל מה שאתה צריך לעשות זה "לשגר" אותה לפסיכיאטר שידבר איתה ויחליט אם לתת לה כדורים. כדור אחד עושה את כל העבודה.

05/08/2002 | 20:23 | מאת: גל

שלום לך טל שמי גל ומה שיש לאמך זהוא מצב של דו - קוטביות זהו מצב של היפומניה ( הרבה שמחה אושר בזבוז כספים ) ולאחר המצב הזה היא נכנסת למצב של בעצם דיכי מה שהיא צריכה לעשות או יותר נכון אתם הבנות צריכות לעשות זה להיות איתה הרבה ממש לתת הרבה צומת לב והרבה אהבה והיא תצא מזה בע"ה אני הייתי באותו מצב רק שאני גבר אז אין לי דיכאונות אחרי לידה אבל אני מוכן לתרום במה שאני עברתי אז אם אתם צריכים עזרה מספר הטלפון שלי זה 064542281 ואני מבקש לשמור על דיסקרטיות אודה לכם והרבה הצלחה !

06/08/2002 | 22:35 | מאת: דר פלד

לא נהוג לאשפז היום מיקרים כאלו יש היום טיפול תרופתי בטוח ויעיל מאד שירפא אותה ויעמיד אותה על הרגליים תוך 2-6 שבועות כל פסיכיאטר ידע לטפל בה יעוץ נוסף 052-844050