מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/07/2002 | 14:52 | מאת: דנה

יצאתי למדינה אחרת עם מזון ואקלים שונה לגמרי לפני כן השתמשתי בגלולה של היום שאחרי וקיבלתי ווסט רגיל אך המשכתי לקיים מין והווסת שלאחר מכן לא היתה ברורה רק בצבע חום היו לי חרדות שכאילו הנני בהריון משש תחושות נפשיות ופיזיות גזים גיהוקים עצירות עצבנות חוסר שינה גירודים חזרתי ארצה ניגשתי לרופא נשים עשיתי בדית טסט הכל היה דמי אח"כ חשבתי שיש לי קנדידה רופאת המשפחה חושבת שעברתי משבר נפשי נתנה לי ולטון בלוטת הלימפה מתחת לצור נפוכה קצת אבל יש לציין שמאז שחזרתי ארצה המצב השתפר גופנית האם כל זה יכול להיות בגלל שינויי מזג האויר או ההורמונים? או מרגישותלסינטומיצין כמו כן שהשתמשתי לעניים עקב דלקת? או שאני הופכת להיפוכונדרית? תודה על הסבלנות מקווה שלא גיחכתם :-)

29/07/2002 | 09:55 | מאת: בחורה

מאוד יכול להיות שזו היפוכונדריה שבאה לידי ביטוי בתקופת לחץ כמו זו שחווית לאחרונה. כדאי לחשוב פעמיים לפני שאת לוקחת כל תרופה שנותנת לך רופאת המשפחה כי הבעיות הרפואיות שצצות הן לפעמים תוצאה של לחץ. אולי כדאי שתפני לשיחה או שתיים אצל פסיכולוג (דרך קופ"ח המחיר זול) כדי לברר מה עובר עליך. תרגישי טוב.

04/08/2002 | 00:07 | מאת: דר פלד

לא התרשמתי שמדובר בבעיה פסיכיאטרית