סרוקסט ואלכוהול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/07/2002 | 14:29 | מאת: מילי

שלום מחפשת כל מידע בקשר לערבוב של סרוקסט עם אלכוהול, ובעיקר עדויות אישיות אשמח לכל תגובה, תודה מילי

28/07/2002 | 15:25 | מאת: גיא

לא מזיק במיוחד,סתם קצת לא נעים אח"כ,בעיקר הרגשה של איכסה!!!! גיא

28/07/2002 | 16:28 | מאת: מילי

זה מסוכן לערבב אותם ? למה אתה קורא הרגשה של איכסה ? יכול לקרות לי משהו אם אערבב ?

28/07/2002 | 17:19 | מאת: אסף

היי מה נשמע אז ככה לכי קצת אחורה בפורום זה לדף 16 שם יש לך דיון על סרוקסט ואלכוהול

28/07/2002 | 19:11 | מאת: ליאור

קודם כל ישנם סוגים שונים של משקאות אלכוהולים. הרי ההשפעה של משקה עם ריכוז 3% איננו דומה לזה של 50% . כמו כן גם המינון של הסרוקסט (או כל תרופה אנטי דכאונית אחרת) הוא רלוונטי לדיון. לדעתי שילוב של SSRI כמו סרוקסט במינון סביר יחד עם אלכוהול בריכוז נמוך ובכמות סבירה לא אמור ליצור תופעות לוואי כמעט בכלל. לגבי צריכת משקאות אלכוהוליים בריכוז גבוה ובכמויות גבוהות יחד עם התרופות הנ"ל הרי שתופעות לוואי פיזיות הן בלתי נמנעות, ייתכנו גם תופעות לוואי קשות יחסית אבל לא מוות. חשוב לזכור שרופאים לא ממליצים על צריכה של אלכוהול בשום מצב גם אם לא לוקחים תרופות ותלוי כמובן גם עד כמה הגוף שלך בכלל סביל לחומרים אלכוהוליים.

29/07/2002 | 00:46 | מאת: מילי

אוקיי, יופי של תשובה סרוקסט - כדור אחד של 20 מ"ג ביום אלכוהול - בקבוק בירה סבילות הגוף לאלכוהול - סבירה + מה אתה אומר ?