סרוקסאט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/07/2002 | 14:43 | מאת: סיגל

התחלתי לפני כחודש ליטול סרוקסאט כדור אחד ליום עם חצי כדור בלילה של קלונקס עקב בעיות שינה. שאלתי האם מומלץ להיכנס להריון כנוטלים כדורים אלו, ואם לא כמה זמן נוטלים את הכדורים וכמה זמן צריך להתנקות מהכדורים?

23/07/2002 | 17:42 | מאת: בחורה

התייעצתי עם הפסיכיאטר שלי לפני שבועיים בדיוק בקשר לנושאים האלה - אסור ליטול את הכדור במהלך הריון או לפחות לא בתקופת היווצרות איברי העובר שזה השליש הראשון. בנוסף, שבוע לפני המועד הרצוי לכניסה להריון צריך לסיים את הטיפול התרופתי. בקשר למשך הזמן בו נוטלים את הכדורים - זה מאוד אינדיבידואלי. בד"כ לוקחים אותם מינימום שנה אבל הפסיכיאטר הוא זה שצריך להדריך אותך, ע"פ חומרת המצב.