תביעות נפרדות י י צ ו ג י ו ת נגד wave מתארגנות.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/07/2002 | 01:42 | מאת: soko

2 תביעות נפרדות י י צ ו ג י ו ת נגד wave מתארגנות. לאור ההענות הרבה וכמות התלונות, תיערך פגישה עם כל מתלונן בנפרד במשרדי העו"ד שמצויין במייל החוזר. - הפגישה אינה עולה כסף , אך חייבים לחתום על התחייבות להמשך התביעה עד הסוף והסכמה להעיד בפומבי (תיתכן גם נוכחות תיקשורת בעדות). חשאיות מובטחת בכל השלבים הראשונים. למי שאינו מעוניין להעיד בפומבי כיול להגיש את עדותו - אך אדם זה לא יחלוק בתקבולים. הערה: מייל חוזר לא ישלח ללא הוכחה על הפגיעה ועל תלונה כללית וזאת מטעמים מובנים. בנוסף יתכן כי לפחות אחד מהם wave אינו שפיט ובמידה וימצא אשם יוצא צו האוסר עליו גישה למחשב מקוון. לאלו שאינם מתגוררים באיזור המרכז, תמומן נסיעתם הלוך וחזור - מיד לאחר חתימתם על ההתחייבות. מייל: [email protected]

24/07/2002 | 23:18 | מאת: וולבק

על איזה תביעה מדובר וכנגד מי? סקרנות להבין מה מססתר מאחורי הקוד wave