נגישות
נגישות

תופעות לוואי לאחר 4 חודשים של הפסקת טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2009 | 15:39 | מאת: דגכד

שלום. היתי מטופל במשך שנתיים פלוס בתרופות נוגדות דיכאון (ציפראמיל, ציפרלקס, סימבלטה, רסיטל, בחלק מהתרופות עם שילוב של מירו, למיקטל, פרפנן) התרופות היו גורמות בעיקר לעצירות, וחשק מיני נמוך. לפני ארבע חודשים הפסקתי את הטיפול והתופעות לואי נשארו (לא באותה עוצמה) האם זה נורמאלי? מה לעשות? תודה.

06/07/2009 | 14:26 | מאת: לא רופא

למיטב הבנתי (לא כאיש מקצוע רפואי, אלא כמי שחקרה את הנושא מתוך עניין) נורמאלי לחוות תופעות לוואי אחרי הפסקת תרופות, אפילו שנים אחרי. שמעתי שחומצות אמינו עוזרות לגוף להתמודד עם תופעות לוואי. אם תפנה אליי למייל, אוכל לשתף אותך במידע על השגת חומצות אמינו טובות (אסור לי לכתוב כאן כי זה יהיה פרסומת).