תעזרו לי איך להיגמל מקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/10/2008 | 03:03 | מאת: שילי

אני בת 27 סובלת כבר 10 שנים מהתקפי חרדה.מטופלת בקלונקס 1מליגרם וכן בסרוקסט לאחרונה אני מנסה לרדת מהקלונקס מורידה רבע כדור של 0.5 והחרדות מתגברות קשה לי להירדם בלילה.האם זה פסיכולוגי או שזה תופעה של ההתמכרות?אני לא יודעת כי אני מרגישה גם תלות ריגשית בכדור אנא עזרו לי בעצה

08/11/2008 | 18:28 | מאת: דפנה

קלונקס הוא כדור שידוע כממכר ושהגמילה ממנו לא פשוטה. א. למה את מעוניינת להפסיק אותו? ב. הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא ג. הדרך להיגמל מקלונקס היא באמת להפחית רבע כדור כל פעם. יש המון תופעות נלוות ולא נעימות לגמילה הזו אבל מדובר במס' ימים בלבד ואת חוזרת לעצמך לחלוטין.סבלנות וקבלה של התסמינים זו הדרך:-) שיהיה לך קל