מחלת נפש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/10/2008 | 09:11 | מאת: לימור

הכרתי בחור מקסים והקשר ביננו רציני אך ישנו ענן שחור שמקשה עליי להמשיך הלאה והוא מחלת הסכיזופרניה . החבר שלי בעצמו בריא אך אמו הייתה חולת סכיזופרניה דודו (אחיה של אמו ) התאבד בנסיבות מסתוריות אחיו חולה במאניה דיפרסיה וגם סבתו ( אמו של אמו ) הייתה לוקה בנפשה במחלה כלשהי. אני חוששת שחבר שלי (בן 27 עוד חודשיים) יחלה שילדנו יחלו שילדותו הקשה לצד אם סכיזופרנית שניסתה להרוג אותו תשפיע עלי בעיתד שאני אותקף עלידו בזמן התקף כו כן לעמים הוא מתעצבן לרגע על דברים שטותיים יש לו המון מרץ וקשה לו להירדם אך אלו גם דברים שקורים לאנשים רגילים ... חשוב לי לציין שכרגע הואבחור מוצלח בריא סיים לימודי רפואה ואנחנו מאוד מאוד אוהבים תודה רבה מראש

17/02/2009 | 13:38 | מאת: צביה

ואם לאמא שלך היה סרטן שד ולדודה שלך סרטן במעי ולאחותך עוד משהו דומה אז הוא צריך לחשוש להתחתן איתך כי אולי הילדים שלכם ימותו מסרטן, שזה, דרך אגב, הרבה יותר נורא מלחלות במחלה שיש לה טיפול!