ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/05/2008 | 02:45 | מאת: רוני

הנני סובל מגיל 25 מחרדה כפייתית המלווה בתסמינים גופניים קשים הנני מטופל בבריאות הנפש יש לי גם הפרעה אישיותית כרונית תרופות רבות נוגדות דיכאון לא היצליחו לאורך השנים טיפון קוגנקטיבי לא הצלחתי לעבור כיום הנני מקבל לוריוון גילי כיום 47 נשוי+3ילדים מליפני חמש שנים ההכנסות שלי בתור עצמאי ירדו משמעותית כיום הנני משתכר כ-350ש"ח בחודש ואפילו פחות הנני כמעט לא יוצא מהכית עקב החרדות הקשות היומיומית והכאבים הנפשיים פיזיים אותם אני סובל מאוד והם משתקים אותי הנני סובל גם מייתר לחץ דם גבוהה ומשוכרת סוג 2 אולקוס פעיל ועוד....מה עלי לעשות ? המצב הכלכלי בבית גרוע וקשה האם יש מצב להגשת תביעה לנכות כללית ביטוח לאומי

02/06/2008 | 17:15 | מאת: מור

יש מצב אני האומנם לא גוף מקצועי, אבל אני כן נתמכת ביטוח לאומי ואני קצת מבינה. אני ממליצה שראשית כל תתקשר לביטוח לאומי *6050 ותשאל על כל אופן אתה צריך להשיג אישורים עדכנים לגבי מצבך מהמטפל שלך, למלא את טפסי ביטוח לאומי (שאפשר להשיג בכל סניף) ולמסור זאת לתיבה בביטוח לאומי. עדיף שתעשה זאת בהקדם כי זה הליך ארוך. שיהיה בהצלחה.

02/06/2008 | 17:52 | מאת: רוני

מור תודה על העצה