קשה לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2008 | 04:19 | מאת: שי

אני בן 24 כמעט משוחרר כבר שנתים מהצבא ואני מרגיש דכאון ממושך שלא נגמר ניסתי לעבוד ואני פשוטטטטט לא מצליח להתמודד עם הריקנות בחיים אני ממש נואש ולא יכול להמשיך כך יש לצין שגם לפני הצבא היו לי דכאנות ואני רוצה לטפללללל בעצמי אבל אין לי כסף והפסיכאטר של קופת החולים לא ממש עוזר ואומר לי לללכת לעבוד ולמצוא מסגרת אבל הוא לא מבין שקשה גם לצאת מהבית בתוך הבית כל יום יש מלחמות בגללי ואני לא יכול להמשיך כך אשמחחחח אם תמליצו בנוסף בתקופה ממש האחרונה גם התחלתי להמר מחיפוש ריגוש והפסדתי 6000 שקל ואני מממממש נואש מה עושים עם החיים יושן ב9 בבוקר קם ב8 בערב ולא יכול ממש יותרררר

24/09/2008 | 22:36 | מאת: לשי

יש לי פסיכיאטר אידיוט שכניראה צריך לחזור לעשות השתלמות כי הוא לא מבין באמת מה זה בעיות נפשיות. לצערנו יש פסיכיאטרים כאלה שחושבים שהכל בראש שלך ואתה גורם לזה ועוד הרבה רעיונות מפגרים אבל רובם לא כאלה. אל תתיחס אליו ואל תאשים את עצמך בכלום. אף אחד לא רוצה לסבול ככה ואני כל כך מבין אותך. פשוט תחליף פסיכיאטר ותתחיל טיפול תרופתי עד שתימצא את התרופה המתאימה בשבילך שתעזור לך. מאחל לך בהצלחה ושתרגיש טוב!