שווה לנסות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/04/2008 | 18:16 | מאת: סקר קצר לבחון את מודעותכם ולהעניק לכם

1. האם אתם מודעים לכך שבפסיכיאטריה דברים כמו רוחניות, אמת, רגש ועוד אלו דברים אשר מצריכים טיפול תרופתי? א. כן ב. בהחלט ג. חיובי 2. האם אתם מודעים לכך שכאשר אתם נבחנים אצל פסיכיאטרים אשר לא למדו פסיכולוגיה רוב הסיכויים יהיו אשר יצמידו עליכם תווית שאינה נכונה? א. כן ב. לא ידעתי, עכשיו אני יודע ג. בהחלט 3. האם אתם מודעים לכך שתרופות פסיכאטריות אלו בעצם סמים קשים, אשר יותר קשים מסמי רחוב, אשר אינם פותרים בעיות, אלא רק מעצימים אותן או מחליפים אותם בבעיות אחרות? א. לא ידעתי. ב. ידעתי! ג. מה?? זה חדש לך? 4. האם אתם מודעים לכך שהסמי םהפסיכאטרים האלו מכניסים אותכם למעגל שממנו לא תצאו במשך כל חייכם, וגם שהם פוגעים בתפקוד של המוח, ובנוסף אל כך יוצרים בעיות בריאותיות ובחלק מן המקרים גם בבעיות פיסיולוגיות? א. כן ב. הופתעתי לגלות ג. למה הכנסתי את עצמי 5. האם אתם מודעים לכך שמי שמאשר את התרופות האלו אלו גורמים מהמדינה ומעל להכל משרד הבריאות, וזה אומר, שבעצם, משרד הבריאות מאשר תעשיית מוות מוחי, ומאשר פגיעה בבריאות שלנו. א. כן ב. אלוהים ישמור (רגע...הוא לא קיים) צריך לעשות משהו בנידון. ג. פפפפפ (צליל של נאד) 6. האם אתם מודעים אל כך, שרוב האנשים בחברה במיוחד אלו המאפשרים טיפול על עצמם על ידי פסיכיאטר וסמים פסיכיאטרים, בעצם אינם מודעים לנזק אשר נגרם להם ובכך מאבדים מרכיבים מאוד חשובים מעצמם ובריאותם?? א. כן ב. לא ג. שיט 7. האם אתם מודעים למה שצריך לעשות בעניין זה, כי אולי לא תשיבו לעצמכם את עצמכם, אך יש מקום ללמד לקח אנשים אלו גורמים אלו ומדינה זו כיצד יש להתנהג אל אנשים ואל גוף האדם?? א.ב.ג - כן, יש להקים איגוד נקמת נפגעי העוולות, ולקחת את אותם אנשים אשר אחראים על הטמאות הזאת, ולתת להם לטעום מזרע השטן.