אבקש את עזרתכם!-אפוקסר או סרוקסט?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/07/2002 | 23:06 | מאת: אורי

למרות שהתרופות משפיעות על כל אדם באופן אינדבדואלי רציתי ללמוד מנסיונכם (במידה ויש...). מה השפיע יותר טוב על גופכם ומוחכם כנוגד דיכאון טוב יותר פאקסט\סרוקסט או אפוקסר? תודה, אורי

20/07/2002 | 00:41 | מאת: דן

אף אח מהן. שתיהן לא יעילות באותה מידה ולשתיהן תופעות לוואי בלתי נסבלות. תנסה טיפול פסיכולוגי ואם אתה מוכרח תרופות תן לפסיכיאטר שלך להחליט בשבילך, למרות שיש לי ספק רב שהניחוש שלו יהיה טוב משלך. פסיכיאטרים לא שווים כלום, ברצינות, הם משווקי-תרופות - זה מה שהם. ותזכור שהתרופות מטפלות בסימפטומים של דכאון לא בגורמים לו. לך לטיפול פסיכולוגי קליני ותתחיל להבין מה גורם / גרם לו .

20/07/2002 | 09:19 | מאת: שירה

כדור מצוין, מספר תופעות לואי שאינן בלתי הפיכות. כמובן שתלוי בך, מה טוב לך, אותי הכדור הזה הציל! תרגיש טוב

21/07/2002 | 15:57 | מאת: ליאור

עפ"י כל המחקרים שמבוססים על ניסיון של אלפי מטופלים: אם מדובר בדיכאון נטו אפקסור עדיף אם מדובר בדיכאון וחרדה במשולב או רק חרדה אז עדיפה תרופה מסוג SSRI שסרוקסאט היא רק אחת מהן.