חסוי או לא.חשוב מאוד לקבל תגובה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/10/2007 | 16:22 | מאת: אנה

אני בת 18 ותכף מתגייסת לצבא. מעוניינת לקבל טיפול תרופתי אצל פסיכיאטר אבל מאוד מפחדת שמידע זה ייוודע לצה"ל..חשוב לי שזה יהיה חסוי. האם זה אפשרי? אצל פסיכיאטר פרטי או בקופת חולים? תודה רבה על תשומת לבכם,יום טוב:)

14/02/2008 | 23:42 | מאת: tangush

היי אנה, גם אני שהיתגייסתי וזה היה מזמן חששתי כמוך. למרות זאת שום דבר לא מצדיק להפסיק טיפול ולכן אני חושב וממליץ להמשיך טיפול. למרות זאת כדי להקטין את החשיפה ואת יכולת הצבא להשיג מידע ברור שכדאי ללכת לפסיכיאטר פרטי וכמו כן לנסות להשיג את הסכמתו לפני הטיפול - לא להעביר את האינפורמציה לשום גורם אחר כולל הצבא. מאחל לך גיוס נעים. ביי