ציפראלקס וטופמקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/08/2007 | 13:01 | מאת: נועה

מזה מספר שנים אני סובלת מחרדות ושינויים במצבי הרוח.טופלתי בכדורים שונים שהתחלפו עקב תופעות לוואי בלתי נסבלות.כיום אני לוקחת ציפראלקס 20 מ"ג+טופאמקס 25.ברצוני לברר על השילוב של שני הכדורים יחד ,לא מצאתי מידע במקום אחר

15/02/2008 | 00:18 | מאת: tangush

היי נועה, אם לא מצאת אולי כאן יוכלו לעזור לך : "למי פונים? השירות של המכון לפרמקולוגיה קלינית בקריה הרפואית רמב"ם, ניתן בכל ימות השנה, במקרים דחופים גם 24 שעות ביממה. למידע נוסף: 04-8542725, פקס: 04-8542092. במקרה חירום של הרעלות ניתן להתקשר: 04-8541900. במקרים דחופים השירות הטלפוני ניתן בחינם. למתן ייעוץ מקיף והדרכה אישית יש לבדוק את החולה ושירות זה כרוך בהתחייבות או בתשלום." מכווה שזה עוזר. ביי