משתתפי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/07/2007 | 12:26 | מאת: דיינה

שלום מבקשת מכל משתתפי הפורום המלצה על מרפאה פרטית או פסיכיאטר פרטי באיזור הקריות. תודה רבה מראש

02/08/2007 | 16:29 | מאת: שלומית מחיפה

דיינה שלום, אם התרשמת מד"ר הידש לטובה בצורה מקצועית ואנושית - הוא מקבל באיזור הקריות , באופן פרטי. אני מניחה שתוכלי להתרשם על ידי דפדוף בדפים הקודמים של הפורום או על ידי שיחה טלפונית מקדימה איתו, שזה מאד לגטימי. הפרטים שלו מצויים כאן באתר : דר' הידש גיורא Dr. Hidas Giora מומחה לפסיכיאטריה PSYCHIATRIST טל: 04-9833437 Tel רחוב רמז 5 5 Remez St מיקוד: 36044 code קרית טבעון Kiryat Tivon לדעתי שווה נסיון (לפחות טלפוני) כי בפורום כאן הוא הצטייר כאיש חם מקצועי והוגן מאד. בהצלחה