איפה דר' הירש?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/07/2007 | 22:14 | מאת: דורה

לאחראים על פרום פסיאטריה שלום. להפתעתי אני רואה שדר' הירש לא עונה על השאלות וזה מאוד חבל. אני חושבת שצריך רופא שיענה על השאלות . דר' הירש עזר לי ולעוד אנשים שמתיעצים אם בבעיות כואבות. מאוד הייתי רוצה שדר' הירש יחזור... אם זה בלתי אפשרי אז לפחות רופא בסדר גודל וידע כמוהו .

19/07/2007 | 06:56 | מאת: נעמה

לדורה שלום, ד"ר הידש פרש לחופשה לאחר ארבע וןחצי שנים של נאמנות לפורום. נכון, הוא היה נפלא וזה ממש חסר לנו אבל לא נראה שהמערכת מצליחה למצוא לו תחליף. כנראה שנצטרך לחכות לו... תחזיקי מעמד ושיהיה רק טוב. נעמה