זיפרקסה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/07/2007 | 18:24 | מאת: דורה

שלום דר' הירש בני בן ה-17 מקבל כדור בשם זפרקסה במשך 4 חודשים הוא קיבל 20 מ"ג, שמתי לב שהילד לא מדבר שקט אוכל הרבה (כל הזמן רעב) עלה 12 ק"ג מתחילת השנה .אחרי שאמרתי לרופא שהוא לא מדבר ממש אפטי לכל. הורידו את מינון הכדור ל15 מ"ג. כבר שבועיים הוא מקבל 15 מ"ג ועדיין אפטי ולא מדבר.האם לדעתך זה מהכדור, האם לדעתך צריך לשנות ולקבל כדור אחר אני רוצה לציין שהוא מקבל את הכדור אחרי מצב של פרנויה לאחר לקיחת סמים.בתחילה הוא קיבל רספרידל והיגיעו עד 20 מ"ג שלא עזר....ואז התחילו עם הזיפרקסה. האם יש סיכוי להשתפרות במצב...... מודה לך על תשובתך.

18/07/2007 | 15:34 | מאת: אליה

שלום, אבי סובל מפרקינסון, ועל רקע זה סובל מהזיות שמיעה ומחשבות רדיפה, כרגע החל בטיפול של זיפרקסה. במידה ויגיע לאיזון, האם יזכר את כל המחשבות שהיו לו? האם ידע לשייך אותן למצב

18/07/2007 | 23:13 | מאת: אמא

שלום דורה, הפורום הזה אינו פעיל , אנא פני לקומונה שפתח דור בתפוז: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=psychiatry ושם יש סכוי לקבלת תשובה, בברכה, אמא