בונסרין+לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/06/2007 | 00:40 | מאת: אבי

שלום קיבלתי LUSTRAL כדי להעלות את הלחץ דם (לא שזה עוזר) אבל מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ירד לי החשק המיני האופן דרסתי דיברתי עם הרופאה שהביאה לי את הLUSTRAL והיא צירפה לי תרופה בשם BOSERIN עכשיו אני רואה ששנייהם אלו תרופות פסיכיאטריות האם יש טעם להשתמש בהם כשאני לא סובל מדיכאון והאם זה יכול להועיל לחיי המין שלי?

30/06/2007 | 19:49 | מאת: אחת

הפורום הזה כבר לא פועל ממליצה לך לפנות לקומונה פסיכיאטריה לכל שבתפוז- אין לי ספק שמנהל הקומונה יוכל לתת לך תשובה מספקת ומקצועית מצורף כתובת הקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=27032